۹۷ فوتی جدید کرونا در کشور / ۶۳۱۷ بیمار دیگر شناسایی شدند
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۶هزار و ۳۱۷ مورد جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش ایسنا،دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۳۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۵۳ نفر از آنها بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۳۹ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۴۵۷ نفر رسید.
وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۴ هزار و ۳۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
به گفته وی، ۴۴۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری ادامه داد: تا کنون ۸ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۳۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته وی، در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
حدود ۳ هزار ایرانی در خارج از کشور زندانی هستند
معاون قوه قضائیه: حدود ۳ هزار ایرانی زندانی خارج از کشور داریم که خانوادههای آنها در ایران هستند و به آنها دسترسی ندارند و پیگیری کارشان سخت است.
وی گفت: این امکان تا پایان سال عملیاتی میشود و متقاضیان با اجرایی شدن آن به جای این که مراجعه حضوری کنند یا انجام این کار زمانبر باشد، میتوانند این گونه خدمات و کارها را دریافت کنند که خیلی کمک کننده خواهد بود و میتواند بستر خوبی را برای خدمات رسانی به ایرانیان خارج از کشور فراهم کند.
معاون امور بین الملل قوه قضائیه افزود: یک مسئله دیگری که در بحث ایرانیان خارج از کشور مهم بوده موضوع زندانیان ایرانیان خارج از کشور است که بالاخره خانوادههای آنها در ایران هستند و به آنها دسترسی ندارند و پیگیری کارشان سخت است.دبیر ستاد حقوق بشرگفت: وزارت امور خارجه و نمایندگیهای خارج از کشور نقش بسیار جدی در این خصوص دارند تا بتوانند این تسهیلات را فراهم کنند.
آقای باقری کنی افزود: خوشبختانه در خیلی از کشورها نمایندگیهای ما امکاناتی را که در اختیار دارند در خدمت کسانی است که در خارج از ایران به هر دلیلی گرفتار شده اند و اینها چه از ظرفیت سیاسی که وزارت امور خارجه دارد و چه تسهیلاتی که موسسههای حقوقی در اختیار آنها قرار میدهند، بهره مند میشوند و تلاش میشود ان شاء الله مشکلات آنها کاهش پیدا کند.
وی گفت: با این اقدامات خانوادههای این زندانیان نیز دلگرم میشوند و میدانند که کسی هست و پیگیر کار آنها (زندانیان ایرانی خارج از کشور) باشند و این قابل تقدیر است، اما قابلیت توسعه و گسترش دارد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه افزود: امیدواریم همکاریهای لازم میان وزارت امور خارجه و قوه قضائیه هر چه جدیتر شکل بگیرد و خدمت رسانی به مردم و تامین نیازهای آنها سریعتر انجام شود و بتوانیم تسهیلاتی فراهم کنیم که این همکاری جدی تر، موثرتر و سریعتر صورت پذیرد و ان شاء الله مردم بتوانند از تسهیلات موردنیاز بهرهمند شوند.
به گزارش ایسنا، در طرح هزینه و درآمد خانوار که توسط مرکز آمار ایران برای مناطق شهری و روستایی به اجرا در میآید، درآمد معادل مجموع درآمد پولی و غیرپولی در نظر گرفته میشود که اجزای مختلفی را در برمی گیرد و الزاما به معنای میزان دریافتی نقدی خانوار طی یک سال نیست.

درآمد خانوار اعم از پولی و غیر پولی از سه بخش درآمد حاصل از مشاغل مزد و حقوق بگیری (عمومی، تعاونی و خصوصی)، مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و درآمدهای متفرقه شامل حقوق بازنشستگی، اجاره بهای مسکن شخصی و سایر منابع نظیر درآمد حاصل از حسابهای پس انداز سپرده و سود سهام، کمک هزینه تحصیلی، درآمد حاصل از اجاره منزل، باغ، زمین و کمکهای دریافتی از سازمانهای اجتماعی تشکیل شده است.
بر اساس گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری با ۲۴.۴ درصد افزایش از ۴۳۵ میلیون ریال در سال ۱۳۹۷ به ۵۴۱ میلیون ریال در سال ۱۳۹۸ رسیده است.
بیشترین میزان درصد تغییر نسبت به سال گذشته طی سالهای۱۳۹۲تا ۱۳۹۸ مربوط به افزایش درآمد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ بوده است. در این فاصله متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری ۱۷.۶ درصد افزایش داشته است.
بیشترین و کمترین درآمد سالانه یک خانوار شهری
این گزارش نشان میدهد طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸بیشترین درآمد سالانه یک خانوار شهری به خانوارهایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی«قانونگذاران، مدیران و مقامات عالی رتبه» قرار دارد. متوسط رشد سالانه درآمد این گروه در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۲ معادل ۱۸.۶ درصد بوده است. بیشترین افزایش درآمد این گروه از خانوارها در سال ۱۳۹۷ اتفاق افتاده و با ۲۹.۷ درصد تغییر مربوط به افزایش درآمد در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ بوده است.
کمترین درآمد سالانه یک خانوار شهری نیز به خانوارهایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی “کارگران ساده” قرار دارد.
متوسط رشد سالانه درآمد این گروه در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۲ معادل ۱۶.۸ درصد بوده است. بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوارها نیز مربوط به افزایش درآمد در سال ۱۳۹۸ بوده و درصد تغییر در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۲ حدود ۳۰.۲ درصد بوده است.
بر اساس این گزارش، سهم منابع درآمدی در گروه شغلی«قانونگذاران، مقامات عالیرتبه و مدیران» ۲۲.۶ درصد از مشاغل حقوق بگیری عمومی، ۲۱.۷ درصد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی، ۰.۱ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی، ۲۷.۵ درصد از مشاغل آزاد غیرکشاورزی و ۲۸.۱ درصد از منابع متفرقه است بنابر این کسب درآمد از منابع متفرقه، اصلیترین منابع درآمدی این گروه از خانوارها به شمار میرود.
سهم منابع درآمدی در گروه شغلی«کارگران ساده» ۶.۱ درصد از مشاغل حقوق بگیری عمومی، ۵۲.۲ درصد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی، ۰.۶۸ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی، ۹.۳ درصد از مشاغل آزاد غیرکشاورزی و ۳۱.۹ درصد از منابع متفرقه است که نشان میدهد اصلیترین منابع درآمدی این گروه از خانوارها، کسب درآمد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی است.
سهم منابع درآمدی در گروه شغلی «کارمندان امور اداری و دفتری» نیز نشان میدهد که ۳۹.۹ درصد از مشاغل حقوق بگیری عمومی، ۲۹.۶درصد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی، ۰.۱ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی، ۱.۴ درصد از مشاغل آزاد غیرکشاورزی و ۲۸.۹ درصد از منابع متفرقه است و اصلیترین منابع درآمدی در این گروه کسب درآمد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی است.
در گروه «تکنیسینها و دستیاران» نیز سهم منابع درآمدی ۲۱.۵ درصد از مشاغل حقوق بگیری عمومی، ۲۶.۲ درصد از مشاغل حقوق بگیری خصوصی ۱.۵ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی، ۲۳.۱ درصد از مشاغل آزاد غیرکشاورزی و ۲۷.۷ درصد از منابع متفرقه است که نشان میدهد کسب درآمد از منابع متفرقه، اصلیترین منابع درآمدی این گروه از خانوارها بوده است.
مشاغل خانگی تحت پوشش صندوق بیمه روستاییان و عشایر قرار میگیرند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان منابع قرض الحسنه و پوشش بیمهای فعالان مشاغل خانگی به صندوق بیمه اجتماعی خبر داد.
به گزارش ایسنا،محمد شریعتمداری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست ستاد ساماندهی مشاغل خانگی، یکی از مهمترین محلهای ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری را توسعه مشاغل خانگی دانست و اظهار کرد: بر همین اساس، قانونی برای توسعه مشاغل خانگی به تصویب رسیده و ستادی برای ساماندهی، هماهنگی و نظارت بر فعالیتهای این بخش با حضور دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.
شریعتمداری با بیان اینکه ستاد با تشکیل جلسات، فعالیتهای مختلف در حوزه مشاغل خانگی را رصد میکند به اقدامات مهم جهاد دانشگاهی در حوزه توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود : امروز جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از تسهیل گران ارزشمند در ٣١ استان و پس از اجرای پایلوت در ٩استان برای توسعه مشاغل خانگی، ایجاد ٨١ هزار و ١٠٠ شغل را از طریق آموزش و توانمندسازی در کشور در دستور کار قرار داده است.
شریعتمداری تصریح کرد: این نهاد در زمینه ایجاد اشتغال برای خانوارهای تحت پوشش خود و به خصوص زنان سرپرست خانوار گام های بسیار موثری برداشته و کارهای ارزشمندی را انجام داده که این الگوی مناسب را می توان با سازمان بین المللی کار به اشتراک گذاشت.
وی بر نقش و تکلیف صدا و سیما برای توسعه مشاغل خانگی نیز تاکید کرد و یکی از مهمترین نیازهای این حوزه را تامین وامهای قرض الحسنه برای توسعه مشاغل خانگی دانست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: با توجه به حجم زیاد تقاضاها برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه، سهم مشاغل خانگی در طی سالهای گذشته روند نزولی داشته است.
وی گفت: برای سال ١۴٠٠ ستاد مشاغل خانگی پیشنهاد داده است که ٢هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان منابع قرض الحسنه به صورت جداگانه به توسعه مشاغل خانگی اختصاص یابد.
وزیر کار با اشاره به رونمایی از سامانه مشاغل خانگی، گفت: از ابتدای سال جاری صدور مجوز مشاغل خانگی به صورت الکترونیکی انجام می شود و افراد بدون مراجعه حضوری و با استفاده از سامانه میتوانند برای صدور مجوز اقدام کنند.
شریعتمداری ادامه داد: تلاش می کنیم اشکالات قانونی تحت لایحه اصلاحیه این حوزه برطرف شود.
وی ادامه داد: تا سال ٢٠١٩ نزدیک به ١٠٠ میلیون شغل در حوزه مشاغل خانگی بوده ولی در شرایط کرونایی در سطح جهان سهم مشاغل خانگی ۲.۶ برابر افزایش داشته است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ٢۶٠میلبون نفر در سطح جهان در شرایط کرونایی در مشاغل خانگی مشغول به کار هستند، در حالی که سهم مشاغل خانگی در کشورهای توسعه یافته حدود ۹ تا ۱۱ درصد است این سهم در کشورهای در حال توسعه حدود ٣تا ۴ درصد است که در ایران هم باید به این موضوع توجه کرد و این سهم را افزایش داد.
وی افزود : استفاده از آموزشها و مهارتهای فنی و حرفهای جدید برای مشاغل نوبنیان که در دنیا مشغول به فعالیت هستند مورد تاکید ستاد مشاغل خانگی قرار گرفته و سازمان آموزش فنی و حرفهای مکلف است در این زمینه با ستاد مشاغل خانگی همکاریهای لازم را برای توسعه مهارتهای فنی داشته باشد.
شریعتمداری با اشاره به اینکه پوشش بیمه ای فعالان مشاغل خانگی و استفاده این افراد از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از دیگر موضوعاتی است که می توان مورد توجه قرار داد گفت: از ۳۳۰ رشته مشاغل خانگی حدود ۱۴۹ رشته مشمول این فعالیت ها می شود.
وی توضیح داد: در رشته های حوزه صنایع دستی، فرش و کشاورزی، مناطق بالای ۲۰ هزار نفر نیز می توانند از این بیمه استفاده کنند،در رشته های فرهنگی و هنری برای استفاده از این بیمه محدودیت سقف زیر بیست هزار نفر وجود دارد و حدود ۹۱ درصد فعالان مشاغل خانگی می توانند از این بیمه استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شریعتمداری ادامه داد: مدت ها بود که برای استانداردسازی و شرایط بهداشتی مشاغل خانگی که مواد غذایی را تولید میکنند با وزیر بهداشت و درمان مذاکراتی داشتیم که خوشبختانه موفق شدیم در ٢٢رسته شغلی برای توزیع و تولید مواد غذایی دستورالعملی را به تصویب برسانیم که با تعیین فروشگاههای مشخص و ناظر فنی به ازای هر ۶ تولیدکننده مواد غذایی یک ناظر فنی با تایید وزارت بهداشت به تولید و توزیع مواد غذایی اطمینان بخشی دهد.
جزئیات اشتغالآفرینی بانوان در حوزه کسبوکارهای خانگی
بنیاد برکت رویداد ملی «بانوی برکت» را با هدف کارآفرینی در حوزه کسبوکارهای خانگی و خانوادگی برای بانوان برگزار میکند.
به گزارش ایسنا،مجری رویداد ملی بانوی برکت با اعلام این خبر و در تشریح اهداف برگزاری این رویداد گفت: طراحی مدلهای بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزههای اقتصاد خانواده و کسبوکارهای خانگی، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و ارائه طرحهای صنایع خلاق در کسبوکار بانوان از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
منصوره اخوان با اشاره به فراخوان رویداد ملی بانوی برکت خاطرنشان کرد: کارآفرینان و ایدهپردازان میتوانند از طریق اپلیکیشن جامع برکت به نشانی app.barkat.ir یا سایت رویدادهای برکت به نشانی event.barkat.ir طرحها و مدلهای کسبوکار و ایدههای سیاستی خود را در حوزه کارآفرینی برای بانوان ارائه دهند تا طرحهای منتخب پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.
وی از حمایت این بنیاد از طرحهای اشتغالزایی در قالب رویداد بانوی برکت خبر داد و افزود: این رویداد قصد دارد تا در یک فرآیند جمعسپاری حل مساله، مدلهای بنیاد برکت را متناسب با نیازها و شرایط کارآفرینی زنان به روز کند و علاوه بر مدلهای موفق قبلی، مدل اشتغال بانوان را نیز ارائه دهد.
به گفته اخوان، رویداد بانوی برکت همچنین میخواهد مشکلات زنان کارآفرین در حوزه اشتغال خانگی و خانوادگی را بررسی کند.
مجری رویداد بانوی برکت با اشاره به شروع ثبت نام متقاضیان از ۲۲ دیماه اظهار کرد: ارزیابی و داوری طرحها و ایده های رسیده به رویداد از ۱۵ بهمنماه همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن آغاز خواهد شد. همچنین در این مدت برای تمامی شرکت کنندگان، دورههای آموزشی با هدف توانمندسازی برگزار میشود.
اخوان بیان کرد: علاوه بر اهدای جوایز به طرحهای برگزیده در این رویداد، طرحهای اشتغالزایی منتخب نیز متناسب با مدلهای اقتصادی اشتغالزایی بنیاد برکت حمایت خواهند شد.
وی با اشاره به برگزاری رویداد بانوی برکت در سراسر کشور خاطرنشان کرد: طرحها و ایدههای رسیده به رویداد باید در حوزههای صنایع خلاق شامل طراحی و معماری؛ کسبوکار دیجیتال و فضای مجازی؛ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ صنایع دیداری و شنیداری؛ گیاهان دارویی و طب سنتی؛ چاپ و نشر؛ هنرهای تجسمی و نمایشی؛ و بازی، اسباب بازی و سرگرمی باشند.
مجری رویداد بانوی برکت با تاکید بر برگزاری دورههای توانمندسازی برای شرکتکنندگان و برگزیدگان رویداد بانوی برکت خاطرنشان کرد: از طرحهای برگزیده در قالب مدل اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت حمایت خواهد شد. همچنین طرحهایی که به حمایت بیشتری نیاز داشته باشند به بخش بنگاهمحور معرفی میشوند تا تسهیلات بیشتری به آنها تعلق گیرد.
اخوان یادآور شد: بنیاد برکت سالهاست با ایجاد اشتغال در سطح خرد یا در سطح بنگاههای کوچک و متوسط توانسته است با مدلهای کارآفرینی خود، گام بلندی در رفع بیکاری در کشور بردارد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، وی از ایجاد ۴۱ هزار طرح اشتغالزایی برکت توسط بانوان مناطق محروم تا به امروز خبر داد و تاکید کرد: بانوان ایرانی از دیرباز در تولید کشور نقش مهمی داشتهاند.
تهران- ایرنا- یک کمپین تبلیغات بزرگ فیشینگ (کلاهبرداری اینترنتی) بیش از ۶۱۵ هزار حساب کاربران فیس بوک را به خطر انداخت.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس فتا، این کمپین در بیش از ۵۰ کشور جهان گسترده شد و گزارش شده است به گونهای که حسابها توسط صفحات مخزن منبع باز گیت هاب(GitHub) به خطر افتادهاند.
GitHub یک سرویس میزبانی وبه که برای کنترل نسخه با استفاده از Git به کار می رود. این سرویس بیشتر برای کد های کامپیوتری استفاده می شود. ستفاده از گیت هاب در حال حاضر تنها محدود به توسعه دهندگان نرم افزار نیست. بسیاری از کمپانی های مشهور نیز اکنون برخی از کد های کاربردی خودشان را بر روی گیت هاب برای استفاده عموم بارگذاری می کنند.
ThreatNix یک شرکت امنیتی مستقر در نپال است که ضمن ارائه اطلاعاتی در مورد این حمله اعلام کرده است تعداد کاربران آسیبدیده به سرعت در حال افزایش است. این تعداد بیش از ۱۰۰ ورودی در هر دقیقه بوده به گونهای که اگر اقدامات لازم انجام نشود انتظار میرود که در زمان معین اوضاع وخیمتر شود.
محققان می گویند، کمپین فیشینگ توسط یک پست حمایت مالی فیسبوک که دادههای تلفن همراه سه گیگابایتی را از مخابرات نپال ارائه داده و آنها را به هاست یک سایت فیشینگ در صفحه GitHub هدایت کرده است. مهاجمان صفحات مختلفی را با تقلید از صفحات قانونی اشخاص مختلف ایجاد کردهاند و از عکس پروفایل و نام Nepal Telecom استفاده کردهاند.
علاوه بر این شرکت امنیت سایبری در بیانیهای در این این هفته ادعا کرد: پستهای مشابه فیسبوک برای هدف قرار دادن کاربران فیسبوک از پاکستان، تونس، نروژ، مالزی و فیلیپین استفاده شده است و طبق یافتههای این شرکت این کمپین فیشینگ تبلیغاتی با استفاده از پستهای محلی فیسبوک و ارسال لینکها به داخل این پستهای فیسبوک که به یک وبسایت ثابت GitHub که شامل یک پنل ورود به سیستم فیسبوک است هدایت میشود.
همچنین محققان امنیت سایبری گفته اند، بعد از هدایت به یک صفحه ثابت GitHub، مدارک را به دو نقطه انتهایی یکی به یک پایگاه داده Firestore و دیگری را به دامنه متعلق به گروه فیشینگ، ارسال کرد. محققان همچنین دریافتند که نزدیک به ۵۰۰ مخزن GitHub حاوی صفحات فیشینگ قسمتی از این کمپین فیشینگ هستند.
طبق گفته شرکت امنیت سایبری ThreatNix آنها در حال همکاری با دیگر مقامات برای پایین آوردن زیرساختهای پیشین با ذخیره اطلاعات مربوط به دامنه هستند. چرا که مهاجمان از لینک Bitly که به یک صفحه بی خطر هدایت میشود، استفاده میکردند و وقتی که آگهی فیسبوک تایید میشد، به دامنه فیشینگ تبدیل میشدند. آنها از لینک Bitly استفاده کردند زیرا اکنون فیسبوک تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از تایید نکردن چنین صفحات فیشینگ برای آگهی را انجام میدهد.
سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، آلودهترین هوای تهران از ابتدای سال ۹۹ به ثبت رسید.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، لیلا نظری، سخنگویشرکت کنترل کیفیت هوای تهراندرباره آلودگی هوای تهران اظهار داشت: در شبانهروز گذشته، آلودهترین شبانهروز تهران از ابتدای سال ۹۹ به ثبت رسید و پیشبینی میشود این آلودگی امروز و امشب نیز ادامه داشته باشد.
وی با اعلام اینکه شهروندان تهرانی در ۲۴ ساعت اخیر یعنی از ۸ صبح دیروز تا ۸ صبح امروز با شاخص ۱۷۴، آلودهترین هوای امسال را تنفس کردند، از عموم شهروندان درخواست کرد برای حفظ سلامتی خود از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر اکیداً خودداری کنند.
سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، دی ماه را ناسالمترین ماه سال جاری برشمرد و خاطرنشان کرد: از هفتم دی تا امروز به جز یک روز، هوای تهران ناسالم بوده و در مجموع از اول دی، هوای تهران ۱۱ روز در شرایط ناسالم برای همه شهروندان، ۱۰ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس و تنها ۳ روز در شرایط سالم قرار داشته است.
متن این فراخوان بدین شرح است:
با اتکاء به عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با هدف گفتمانسازی، تولید علم و نظریهپردازی، تضارب اندیشهها و ارتباط مستمر با جامعه علمی، ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، آبان ۱۴۰۰ در ایران و در محورهای کلی ذیل برگزار میشود:
محورهای میانرشتهای:
فلسفه و روششناسی علوم انسانی اسلامی
مدیریت تحول علوم انسانی
الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
قرآن و علوم انسانی
سیاست گذاری عمومی و حکمرانی اسلامی
محورهای رشتهای:
اقتصاد اسلامی
تعلیم و تربیت اسلامی
ارتباطات و جامعهشناسی اسلامی
روانشناسی اسلامی
علوم سیاسی اسلامی
فقه و حقوق اسلامی
مدیریت اسلامی
شهرسازی و معماری اسلامی
هنر اسلامی
تذکرات مهم:
تلاش دبیرخانه کنگره آن است که مقالات پذیرفته شده، قبل از انتشار در مجموعه مقالات کنگره، در مجلات علمی پژوهشی منتشر شود.
در طول دوره فراخوان، مقالات ارسالی حداکثر تا سه ماه تعیین تکلیف میشوند و بلافاصله به مقالات پذیرفته شده گواهی اعطا خواهد شد.
محورهای تفصیلی هر کمیسیون به مرور بر روی سایت قرار خواهد گرفت. ارسال مقاله فقط از طریق سایت کنگره امکانپذیر است و مقالاتی که از طریق ایمیل ارسال شوند، بررسی نخواهند شد.
مهلت ارسال چکیده مقاله تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ برابر با ۲۰۲۱-۰۶-۲۱