تازه های گوشه چشم ۲۳ دی ماه
۹۸ فوتی جدید کرونا در کشور / ۶۸۳ بیمار بستری شدند

سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین موارد شناسایی و فوتی ناشی از کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۳ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۸۳ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۹۹ هزار و ۲۲ نفر رسید.
لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۳۶۰ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۸۸ هزار و ۴۵۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
وی افزود: ۴۵۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: تا کنون ۸ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۱۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
بیش از ۹۱.۳ میلیون بیمار کرونایی در جهان

آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۹۱ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۶۵۴ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۹۵۲ هزار و ۹۷۹ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
به گزارش ایسنا، بنابر تازهترین آمارها تاکنون ۶۵ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۷۱۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ – که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است – ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
آمریکا تاکنون با بیش از ۲۳.۱میلیون مبتلا و بیش از ۳۸۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۱۰.۴ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از هشت میلیون نفر فراتر رفته است.
همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.
تعداد جانباختگان این بیماری در انگلیس نیز از ۸۱ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. به علاوه هماکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۷۹ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.
همچنین فرانسه بیش از ۶۸ هزار، روسیه بیش از ۶۲ هزار و ایران نیز بیش از ۵۶ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش دادهاند.
پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۵۲ هزار، کلمبیا با بیش از ۴۶ هزار، آرژانتین با بیش از ۴۴ هزار و آلمان با بیش از ۴۲ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی “ورلداُمتر”، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۲۳ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۱۹۷ مبتلا، ۳۸۵ هزار و ۲۴۹ قربانی
۲. هند: ۱۰ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۹۱۳ مبتلا، ۱۵۱ هزار و ۳۶۴ قربانی
۳. برزیل: هشت میلیون و ۱۳۳ هزار و ۸۳۳ مبتلا، ۲۰۳ هزار و ۶۱۷ قربانی
۴. روسیه: سه میلیون و ۴۲۵ هزار و ۲۶۹ مبتلا، ۶۲ هزار و ۲۷۳ قربانی
۵. انگلیس: سه میلیون و ۱۱۸ هزار و ۵۱۸ مبتلا، ۸۱ هزار و ۹۶۰ قربانی
۶. فرانسه: دو میلیون و ۷۸۶ هزار و ۸۳۸ مبتلا، ۶۸ هزار و ۶۰ قربانی
۷. ترکیه: دو میلیون و ۳۳۶ هزار و ۴۷۶ مبتلا، ۲۲ هزار و ۹۸۱ قربانی
۸. ایتالیا: دو میلیون و ۲۸۹ هزار و ۲۱ مبتلا، ۷۹ هزار و ۲۰۳ قربانی
۹. اسپانیا: دو میلیون و ۱۱۱ هزار و ۷۸۲ مبتلا، ۵۲ هزار و ۲۷۵ قربانی
۱۰. آلمان: یک میلیون و ۹۴۱ هزار و ۱۱۹ مبتلا، ۴۲ هزار و ۹۷ قربانی
براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۸ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کردهاند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل – که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند – کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران، آفریقای جنوبی، اوکراین و پرو نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کردهاند.
«تعهد مسئولان، مشارکت مردم»؛ شعار امسال هفته هوای پاک

امسال روز هوای پاک با شعار هوای پاک «تعهد مسئولان، مشارکت مردم» نامگذاری شده است.
به گزارش ایسنابه نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیط زیست، ۲۹ دی ماه در تقویم ایران روز هوای پاک نامگذاری شده است، روز هوای پاک اجازه می دهد تا افراد و جوامع در سراسر کشور نسبت به مجموعه اقدامات ایجاد هوای پاک، مشارکت و همراهی بیشتری کنند.
شعارهای ایام هفته هوای پاک جمعه (۲۶ دی ماه) روز آموزش و هوای پاک، شنبه (۲۷ دی ماه) روز صنعت و هوای پاک، یکشنبه (۲۸ دی ماه) روز طبیعت و هوای پاک، دوشنبه (۲۹ دی ماه) روز قانون و هوای پاک، سه شنبه (۳۰ دی ماه) روز مدیریت منابع آلاینده و هوای پاک، چهارشنبه (۱ بهمن ماه) روز مشارکت مردمی و هوای پاک و پنجشنبه (۲ بهمن ماه) روز تعهد مسوولان و هوای پاک تعیین شده است.
در واقع این روز نمادی است برای آنکه روی راه حلهای سادهای که هر یک از ما میتواند برای بهبود کیفیت هوا انجام دهد، بیشتر تمرکز کنیم و اقدامات کنترلی سادهای در پیش گیریم. این اقدامات ساده میتواند توسط افراد، شرکتها، نهادهای دولتی و حتی جوامع انجام شود.
کد کودک در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ راهاندازی شد

عضو شورای شهر تهران خبر داد که با پیگیری کمیته پیگیری و نظارت مصوبه شهر دوستدار کودک، کد کودک در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری تهران راهاندازی شد.
به گزارش ایسنا، الهام فخاری مسئول کمیته پیگیری و نظارت مصوبه شهر دوستدار کودک از ایجاد کد کودک در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری تهران خبر داد و اظهار کرد: ما در شورای شهر تهران مصوبهای با عنوان شهر دوستدار کودک داریم که این موضوع شامل حضور کودکان در شهر، حقوق آنها و خدماتی است که در شهر باید به آنها ارایه بشود تا در کنار زندگی سالم، فرصت پرورش استعدادهایشان فراهم آید که پیرو این مصوبه پیگیر ثبت بخش کودک در سامانههای تماس مردمی شهرداری تهران بودیم.
مسئول کمیته پیگیری و نظارت مصوبه شهر دوستدار کودک با اشاره به اینکه پیرو مصوبه شورای شهر تهران فعالیتهایی برای ارایه بهترین خدمات به کودکان انجام میشود، بیان کرد: از ادوار گذشته اقداماتی برای این موضوع صورت گرفته که مستندات آن موجود است و در این دوره نیز روی این موضوع به صورت سیستماتیکتر و منظمتر فکر شده است.
فخاری افزود: ما این موضوع را در نظر گرفتهایم که باید مطالبه شهروندی را در امور کودکان داشته باشیم به این معناکه کودکان یا والدین آنها اگر در شهر موردی را می بینند که نیازمند اصلاح است و یا نیازمند ایجاد است، به شهرداری گزارش بدهند.
وی تاکید کرد: در همین راستا مکاتبهای با پیروز حناچی شهردار تهران داشتیم که در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری تهران «کد شهر دوستدار کودک» را تعریف کنیم تا نیازهای کودکان و مشکلاتی که برای آن ها در شهر وجود دارد در آنجا گزارش شود.
به گفته وی، تمامی پیامهای مربوط به مهدکودکهای وابسته به شهرداری تهران، زمین بازی کودکان، خطکشی روبروی مدارس ابتدایی، کارت بلیت مرتبط با حمل و نقل و خدمات حوزه حمل و نقل کودکان و مصادیق مشابه از طریق «کد دوستدار کودک» قابل گزارش است.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه هماکنون با مساعدت شهرداری تهران کد کودک در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ ثبت شده است، مطرح کرد: در این دوره مدیریت شهری از جمله شورای شهر و شهرداری تهران مساله کودکان برایشان مهم است و درنهایت با همکاری سازمان بازرسی شهرداری و معاونت اجتماعی به عنوان نهادی که دبیرخانه شهر دوستدار کودک آنجا برقرار است، این کد تعریف شده است.
بنا براعلام دفتر این عضو شورای شهر، مسئول کمیته پیگیری و نظارت مصوبه شهر دوستدار کودک در پایان اظهار کرد: از این به بعد مردم هر مسالهای در حوزه کودک داشته باشند می توانند آن را در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری تهران گزارش دهند و ما از طریق شورای شهر به گزارش ها رسیدگی میکنیم و شهرداری تهران هم به واحد مربوطه اعلام و به آن رسیدگی میکند.

تهران – ایرنا – رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تدوین بسته آموزشی در خصوص بیماری کرونا در سالمند و اطرافیان آنها و همکاری در تهیه بسته خدمت آموزشی برای خانواده خبر داد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وبدا، محسن شتی درباره اقدامات وزارت بهداشت در شرایط کرونایی برای سالمندان افزود: در شرایط کرونایی اقداماتی در حوزه سالمندان انجام شده که تدوین دستورالعمل مراکز نگهداری و توانبخشی بهزیستی با همکاری معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی و اساتید هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص پیشگیری و کنترل بیماری کرونا، تدوین چک لیست و دستورالعمل تکمیل آن برای پایش و ارزیابی مراکز نگهداری و توانبخشی، آغاز زودهنگام آموزش کارشناسان سلامت سالمندان دانشگاه های علوم پزشکی همزمان با شروع همه گیری کرونا در شهر ووهان چین، از جمله این برنامه ها بودند.
وی افزود: همچنین در این مدت، آموزش عموم جامعه شامل آموزش از طریق رسانه های عمومی مانند صدا و سیما و مطبوعات و شبکه های اجتماعی در خصوص همه گیری، سه دوره غربالگری تلفنی اکثریت سالمندان جامعه (در هر مرحله حدودا ۷ میلیون نفر سالمند) و آموزش و ارجاع موارد محتمل به مراکز ۱۶ ساعته برای ارزیابی های بیشتر بر اساس غربالگری های دوره ای نیز انجام شده است.
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت تصریح کرد: ارائه مشاوره تخصصی تلفنی ۲۴ ساعته به سالمندان برای پاسخگویی به نیازهای بهداشتی و درمانی توسط سامانه ۴۰۳۰ و پویش ملی همدلی با سالمندان با مشارکت انجمن علمی طب سالمندی و سالمندشناسی، مشارکت فعال دانشگاه های علوم پزشکی کشور در آموزش، غربالگری، مراقبت و کنترل کووید ۱۹ در مراکز نگهداری و توانبخشی درگیر با سالمندان مبتلا و مشکوک به کووید ۱۹ نیز بخشی از برنامه های این اداره برای سالمندان در شرایط کرونا بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین، برقراری سیستم ثبت و گزارش دهی روزانه و هفتگی وضعیت آمار موارد محتمل، مثبت و فوتی ناشی از کرونا در مراکز نگهداری شبانه روزی سالمندان در سیستم پورتال اداره سلامت سالمندان با مشارکت سازمان بهزیستی و با همراهی مستقیم کارشناسان دانشگاه ها، استخراج و پیگیری فعال مشکلات و کمبودهای موجود بر سر راه اجرای مطلوب دستورالعمل ابلاغی (کمبود منابع، تجهیزات، نیروی انسانی) در مراکز نگهداری توسط کارشناسان سلامت سالمندان دانشگاه ها با هماهنگی ستاد کرونا استان ها، بهزیستی استان یا شهرستان و سایر دستگاه ها و پتانسیل های استان، برنامه های دیگر این اداره در یکسال گذشته بوده است.
شتی از هماهنگی مرکز مدیریت عملیات بحران اورژانس کشور، معاونت پرستاری و درمان وزارت بهداشت، هلال احمر، بسیج جامعه پزشکی و قرارگاه بهداشت و درمان نیروهای مسلح به منظورحل مشکلات مراکز نگهداری سالمندان در حوزه پیگیری موارد کووید ۱۹ بدحال و انتقال آنها به بیمارستان خبر داد.

تهران- ایرناپلاس- کاهش نرخ بیکاری در پاییز امسال، همزمان با کاهش نرخ مشارکت و خروج جمعیت فعال از بازار کار بوده است. با این حال سه تغییر جمعیت شاغلان میتواند امیدواریهایی را حداقل برای شاغلان کشور به همراه داشته باشد.
به گزارش ایرناپلاس، مرکز آمار ایران نتایج طرح آمارگیری نیرویی کار در پاییز ١٣٩٩ را منتشر کرد که بر این اساس، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر در این فصل ۹.۴ درصد اعلام شده است.
نرخ بیکاری با کاهش ۰.۱ درصدی از ۹.۵ درصد در تابستان به ۹.۴ درصد در پاییز رسیده و بر این اساس جمعیت کل افراد بیکار در پاییز به ۲ میلیون و ۴۳۶ هزار نفر رسیده است. مقایسه شاخصهای کلیدی بازار کار در تابستان و پاییز امسال نشاندهنده کاهش اندک عرضه نیروی کار در این فصل است.
این موضوع را میتوان در مقایسه نرخ مشارکت اقتصادی در این دو فصل مشاهده کرد. نرخ مشارکت اقتصادی، نسبت جمعیت بالای ۱۵ سال فعال از نظر اقتصادی به کل جمعیت افراد دارای بیش از ۱۵ سال را نشان میدهد.
جمعیت فعال به گروهی گفته میشود که یا شاغل هستند یا بیکارند اما در جستوجوی شغلاند. نرخ مشارکت اقتصادی در تابستان امسال ۴۱.۸ درصد بوده، یعنی از هر ۱۰۰ نفر جمعیت بالای ۱۵ سال در کشور تقریباً ۴۲ نفر یا دارای شغل یا در جستوجوی شغل بودهاند.
این نرخ در پاییز با کاهشی کمتر از یک درصد، به ۴۱.۴ درصد رسیده؛ بنابراین با وجود کاهش اندک نرخ بیکاری باید گفت آثار کرونا بر بازار کار کشور از بین نرفته زیرا کاهش نرخ بیکاری، ناشی از کاهش نرخ مشارکت و افزایش جمعیت غیرفعال بوده است.
جمعیت غیرفعال به گروهی از افراد بدون شغل یا بیکار گفته میشود که در جستوجوی شغل نیستند. در واقع با کاهش اندک نرخ مشارکت اقتصادی، جمعیت غیرفعال نیز افزایش یافته است.
در تابستان امسال ۵۸.۲ درصد از جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر را جمعیت غیرفعال تشکیل میداد که این نسبت در پاییز به ۵۸.۶ درصد رسیده است. در پاییز امسال ۳۴۳ هزار نفر به گروه جمعیت غیرفعال اضافه شدند.
ترکیب جمعیت شاغلان تغییر کرد
با وجود افزایش جمعیت غیرفعال، تغییرات ترکیب جمعیت فعال میتواند امیدوارکننده باشد. یکی از این تغییرات، مربوط به کاهش غایبان موقت است. ترک موقت شغل زمانی رخ میدهد که رابطه رسمی شغلی برای افراد مزد و حقوق بگیر با کارفرما وجود داشته باشد، اما فرد برای مدتی بهصورت موقت در محل کار خود حضور نداشته باشد.
در رابطه با افراد خویشفرما نیز غیبت موقت از کار شرایطی است که کسبوکار تدوام داشته باشد، اما فرد به طور موقت در محل کار خود حضور نداشته باشد. غایبان موقت در تابستان با کاهش ۱.۹ درصدی نسبت به بهار، به ۵.۳ درصد کل شاغلان رسید و در پاییز نیز نرخ ۴.۶ درصدی را ثبت کرده است. یعنی از هر ۱۰۰ نفر شاغل در پاییز تقریباً پنج نفر در محل کار خود حضور نداشتند. این آمار در بهار تقریباً هفت نفر بهازای هر ۱۰۰ نفر شاغل بود.
تغییر دوم مربوط به کاهش اشتغال ناقص در پاییز است. بهطور همزمان و با کاهش آمار شاغلان غایب، جمعیت افراد دارای اشتغال ناقص نیز در پاییز نسبت به تابستان کاهش یافته است. ساعات کاری در کشور ما روزانه هشت ساعت تعریف شده؛ بنابراین یک فرد شاغل در هفته حدود ۴۴ ساعت را به انجام وظایف شغلی خود تخصیص میدهد.
افراد دارای اشتغال ناقص گروهی از شاغلان هستند که در هفته کمتر از ۴۴ ساعت کار میکنند اما توان و تمایل انجام کار اضافی را دارند. نرخ اشتغال ناقص در تابستان ۲۷.۳ درصد بوده که در پاییز به ۲۳.۸ درصد رسیده است.
افزایش سهم فارغالتحصیلان دانشگاهی، سومین نشانه امیدوارکننده در ترکیب جمعیت شاغلان در پاییز امسال است. نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر فارغالتحصیل آموزش عالی در تابستان امسال ۱۴.۹ درصد بوده و در تابستان به ۱۴.۳ درصد رسیده است. با کاهش نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی، سهم این گروه از کل شاغلان افزایش یافته و از ۲۴.۴ درصد در تابستان به ۲۵ درصد در پاییز رسیده است.
رکوردهای بازار کار استانها در پاییز
بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی در پاییز امسال، مربوط به استان هرمزگان و برابر با ۵۰.۵ درصد بوده، یعنی از هر ۱۰۰ نفر جمعیت بالای ۱۵ سال در این استان تقریباً ۵۰ نفر شاغل یا در جستوجوی شغل بودهاند.
در مقابل کمترین نرخ مشارکت مربوط به استان سیستانوبلوچستان و برابر با ۳۲.۹ درصد بوده؛ استان خراسان رضوی رتبه اول استانها در نسبت اشتغال را در پاییز امسال کسب کرده؛ نسبت ۴۴.۸ درصدی اشتغال در این استان به معنای اشتغال تقریباً ۴۵ نفر بهازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت بالای ۱۵ سال است.
بازار کار استان سیستان و بلوچستان با نسبت ۲۹.۹ درصدی نسبت اشتغال، پایینترین عملکرد را در بین دیگر استانها داشته است. کمترین نرخ بیکاری در پاییز امسال مربوط به استانهای ایلام و خراسان رضوی با ۵.۱ درصد و بیشترین نرخ بیکاری مربوط به استان آذربایجان غربی با ۱۵.۵ درصد بوده است.
گرانترین غذاها در جهان که تنها پولدارها آنها را میخورند + تصاویر
در گزارش زیر قصد داریم به شما بگوییم که برخی از مواد غذایی از آن چیزی که فکر میکنید گرانتر هستند.
به گزارش گروهوبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا تا به امروز این سؤال برای تان پیش آمده است کهگرانترین مواد غذاییدر سراسر جهان چه چیزهایی هستند؟ و یا این که پولدارها از چه مواد غذایی استفاده میکنند؟ با ما همراه باشید تا جواب سؤال هایتان را بدهیم.
شاید تا کنون تصور کرده اید که پسته یک خوراکی فوق العاده گران است. یا برای مثال ماهی سالمون قرمز را یکی از گرانترین غذاها به شمار آورده اید. اما ما در اینجا قصد داریم به شما بگوییم که برخی از مواد غذایی از آن چیزی که فکر میکنید گرانتر هستند.
هرچند همواره باید توجه داشته باشید که قیمت مواد غذایی بستگی زیادی به محل تولید آن، شیوه تولید، فراوانی، حمل و نقل و دیگر مواردی است که باعث میشود تا در کشورهای مختلف قیمتهای متفاوتی داشته باشد.
۱. قارچ Matsutake، هر کیلوگرم ۶۰۰ دلار
۲. قهوه کوپی لوواک، هر کیلوگرم بین ۲۵۰ تا ۱۲۰۰ دلار
۳. خاویار مروارید سفید آلبینو، هر کیلوگرم ۹۱۰۰ دلار
۴. سوپ آشیانه پرستو ها، هر کیلوگرم ۳۰۰۰ دلار
۵. زعفران، هر کیلوگرم ۱۰۰۰ دلار
۶. ترافل سفید، هر کیلوگرم ۲۱۰۰ دلار
۷. مرغ Ayam Cemani،هر دانه از این مرغ در اندونزی ۲۰۰ دلار قیمت دارد. این مرغ به دلیل نگرانیها درباره بیماری صادر نمیشود، اما اگر صادر شود در کشورهای دیگر هزاران دلار قیمت خواهد داشت.
۸. استیک واگیو ژاپنی، هر کیلوگرم ۴۵۰ دلار
۹. ژامبون ایبریایی خشک شده، هر کیلوگرم ۳۹۲ دلار
۱۰. پنیر گوزن شمالی، هر کیلوگرم ۱۰۷۴ دلار