تازه های ۱۸ دی ماه گوشه چشم!
۱۰۳ فوتی و شناسایی ۶۳۶۰ مبتلای جدید به کووید۱۹ در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایسنا، سیما لاریدر مورد آخرین آمار کرونا در کشورگفت: از دیروز تا امروز( ۱۸ دی ۱۳۹۹ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۳۶۰ مبتلای جدید به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۵۲ نفر از آنان بستری شدند.
وی با بیان اینکه مجموع مبتلایان به کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۲۶۳ نفر رسیده است، اظهارکرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۵ هزار و ۹۳۳ نفر رسید.
لاری ادامه داد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار و ۵۵۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
وی با بیان اینکه ۴۷۴۵ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، گفت: تا کنون ۷ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۵۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری ادامه داد: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیلها چهار شهرستان ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی در وضعیت قرمز، ۴۳ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۴۰۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
وی تاکید کرد: شواهد نشان میدهد که مصرف کنندگان محصولات دخانی مبتلا به ویروس کرونا عوارض شدیدتری را در بیماری تجربه کردهاند و میزان مرگ و میر در مبتلایان به این بیماری در این گروه بیش از سایر افراد است.
لاری در پایان گفت: خانوادههای این افراد بهخاطر مواجهه مستمر و طولانی با دود دست دوم مواد دخانی دارای ریسک بالاتری برای ابتلا به ویروس کرونا هستند بنابراین از مردم درخواست میکنیم ضمن خودداری از استعمال هرگونه مواد دخانی از قبیل قلیان، سیگار، پیپ و … چه بهصورت انفرادی و چه بهصورت گروهی، از حضور در اماکن مصرف و عرضه دخانیات از جمله، قلیان سراها و اتاقکهای سیگار – که موجب انتقال ویروس میشود – به جد خودداری کنند.
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو منصوب شد
دکتر «احمد پاکتچی» به پیشنهاد منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با موافقت و حکم رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه به عنوان سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان آموزش علمی و فرهنگی ملل متحد – یونسکو منصوب شد.
کرونا در جهان/ ابتلای بیش از ۶۹۳۰۰۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته
طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته بیش از ۶۹۳ هزار نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شدند و مجموع مبتلایان از ۸۷ میلیون نفر عبور کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی “worldometer” تا صبح امروز ۸۷ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۵۶۳ نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید۱۹ ــ مبتلا شدهاند که از این تعداد، یکمیلیون و ۸۹۱ هزار و ۷۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۶۳ میلیون و ۱۳۲ هزار و ۵۶۳ نفر بهبود یافته و توانستهاند این بیماری را شکست دهند.
تعداد مبتلایان کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۲۶۰ هزار و ۹۷۳ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۱ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۶۱۶ نفر رسیده است؛ تاکنون ۳۶۹ هزار و ۹۹۰ آمریکایی مبتلا به کووید۱۹ در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۲۰ هزار و ۴۶۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۱۰ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۹۳۸ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۱۵۰ هزار و ۳۷۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشور برزیل بهعنوان سومین کشور جهان با افزایش ۶۲ هزار و ۵۳۲ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۷ میلیون و ۸۷۴ هزار و ۵۳۹ نفر رسیده است؛ تاکنون ۱۹۹ هزار و ۴۳ برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ترکیه و ایتالیا نیز بهترتیب با ۳میلیون و ۳۰۸ هزار و ۶۰۱، ۲میلیون و ۸۳۶ هزار و ۸۰۱، ۲میلیون و ۷۰۵ هزار و ۶۱۸، ۲میلیون و ۲۸۳ هزار و ۹۳۱ و ۲میلیون و ۲۰۱ هزار و ۹۴۵ نفر مبتلا در ردههای چهارم تا هشتم جهان قرار گرفتهاند.
همچنین کشورهای اسپانیا با یکمیلیون و ۹۸۲ هزار و ۵۴۴ مبتلا و آلمان نیز با یکمیلیون و ۸۴۱ هزار و ۲۲۸ نفر مبتلا در ردههای نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل بهترتیب با ۱۳ میلیون و ۲۴ هزار و ۱۴۲، ۱۰ میلیون و ۱۶ هزار و ۸۵۹ و ۷ میلیون و ۳۶ هزار و ۵۳۰ نفر بهبودیافته در ردههای اول تا سوم قرار دارند.
جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان، فوتیها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به ۱ ساعت گذشته) نشان میدهد:
اجرای سیاستهای جمعیتی در کتابهای درسی
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی روند اجرای سیاستهای جمعیتی در کتابهای درسی را تبیین کرد.
به گزارش ایسنا، حسن ملکی گفت: توجه به مسائل اساسی جامعه یکی از رسالتهای برنامه درسی است. چگونه میتوان از مسائل اساسی باخبر شد؟ یکی از راهها تحلیل و تبیینهایی است که از سوی رهبران جامعه طرح میشود. همچنین از پژوهشهای انجامیافته و از مقالات انتقادی که برخی صاحبنظران مینویسند و انتشار میدهند نیز میتوان به مسائل دستیافت.
وی افزود: در سالهای گذشته از سوی مدیران جامعه پیامدهای منفی افزایش جمعیت هشدار داده شد و همه دستگاههای کشور ازجمله در برنامههای درسی برای حل این مشکل راهحلهایی اندیشیده شد. اکنون نیز به دلیل حرکت جمعیت بهسوی پیری پیامدهای منفی پیری جمعیت تذکر داده میشود. برنامه درسی از یکجهت سرباز نرمافزاری حاکمیت است و باید به اجرای سیاستها توجه جدی کنند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تأکید کرد: در حال حاضر در برخی کتابهای درسی ازجمله مطالعات اجتماعی، زبان فارسی، مطالب نسبتاً مفیدی آموزش داده میشود اما در فرآیند برنامهریزی درسی تحولی بنا داریم به موضوع جمعیت بهعنوان یک مقوله بینرشتهای بنگریم و از جهات گوناگون بررسی کنیم. موضوع جمعیت ماهیتاً به چند رشته و چند برنامه درسی ارتباط پیدا میکند. با این رویکرد دانشآموزان را با ابعاد مختلف این موضوع آگاه خواهیم ساخت و یک بینش یکپارچه به وجود خواهیم آورد.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور اظهار داشت: حدود ۱۰ میلیون نفر هنوز فاقد کارت ملی هستند، از تعداد ۱۰ میلیون نفر باقی مانده نیز دو میلیون نفر نیز هنوز ثبتنام را انجام ندادند؛ مابقی ثبتنامها انجام شده و در نوبت دریافت کارت هوشمند ملی هستند.
به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران در گفتوگو با سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور نوشت: این روزها با توجه به شیوع بیماری کرونا و نداشتن کارت ملی هوشمند، افراد فاقدکارت در ادارات یا بانکها به مشکل برخوردهاند؛ پیش از این گفته شده بود بیش از ۱۰ میلیون نفر در نوبت دریافت کارت ملی هوشمند هستند اما خیلیها با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت با اینکه ماهها از زمان ثبتنام آنها گذشته ولی هنوز موفق به دریافت کارت ملی خود نشدهاند.
در حال حاضر از جمعیت کل کشور چه تعداد کارت هوشمند ملی دریافت کردهاند و چه تعداد باقی ماندهاند؟ آیا افرادی هستند که هنوز ثبتنام نکرده باشند؟
از جمعیت ۶۲ میلیون نفری واجد شرایط حدود ۶۰ میلیون نفر مراحل تکمیل ثبتنام را انجام دادهاند که از این تعداد ۵۰ میلیون نفر کارتهایشان را تحویل گرفتند و حدود ۱۰ میلیون نفر هنوز فاقد کارت ملی هستند، از تعداد ۱۰ میلیون نفر باقی مانده نیز دو میلیون نفر نیز هنوز ثبتنام را انجام ندادند؛ مابقی ثبتنامها انجام شده و در نوبت دریافت کارت هوشمند ملی هستند.
دلیل به طول کشیدن روند توزیع کارت ها چیست؟ مشکل اصلی کجاست و تا چه زمانی مردم باید منتظر بمانند تا کارتهایشان صادر شود؟
ما در تأمین بدنه مشکل داشتیم، چون بدنه کارتها از خارج از کشور وارد میشد و بهدلیل شدت گرفتن تحریمها در این خصوص با مشکل مواجه شدیم، اما مدتی است که در داخل کشور توانستیم بدنه کارتها را تهیه کنیم، در حال حاضر هم این ظرفیت را داریم که ماهانه دو و نیم میلیون بدنه کارت در داخل کشور تأمین کنیم.
فکر میکنید تا پایان امسال چند نفر میتوانند کارت ملی هوشمند خود را دریافت کنند؟
چون در خصوص تأمین مواد اولیه برای ساخت بدنه کارت ملی در داخل کشور مشکل داریم، متأسفانه نمیتوان تاریخ دقیقی برای دریافت تمام افراد باقی مانده اعلام کرد اما به تدریج کارتها در حال صدور و تحویل به شهروندان هستند.
همکاری دولت با شما در این خصوص چگونه است و دولت چه دستوری در خصوص نهادها یا بانک ها داده است تا مشکلات مردم در این حوزه حل شود؟
به دستور رئیس جمهور، خوشبختانه مشکلات در حال حل شدن هستند، با اعلام رئیسجمهوری و ابلاغ به همه استانداران، از ادارات و نهادها خواسته شده تا از مردم کپی کارت را اخذ نکنند، اگر هموطنی تکمیل ثبتنام کرده باشد اما هنوز کارت خود را نگرفته باشد، میتواند در هر ادارهای با سریال شناسنامه کار خود را انجام دهد، در غیر این صورت تخلف صورت گرفته است. به دستور دولت کلیه استعلامها نیز بهصورت آنلاین و برخط هستند.
افرادی که باقی ماندهاند و هنوز ثبتنام انجام ندادهاند و همچنان با مشکلات اداری در حال دست و پنجه نرم کردن هستند، برای ثبتنام چه اقدامی باید انجام دهند؟
جاماندگان تعداد کمی هستند و بهدلیل عدم اعتبار کارت های نمونه قبلی در صورتی که فردی هنوز ثبتنام انجام نداده باشد، ممکن است با مشکل مواجه شود. در این خصوص دو هزار دفتر پیشخوان دولت برای ثبتنام مشغول انجام خدمات هستند که شهروندان میتوانند به این دفاتر جهت ثبتنام مراجعه کنند. بیش از ۹۵ درصد از جمعیت کل کشور این مراحل را انجام دادهاند و تنها تعداد کمی باقی ماندهاند.
بسیاری از شهروندان در مراجعه به بانکها و برخی از ادارات شاهد برخورد سلیقهای آن بانک یا اداره هستند، برخی بدون وجود کارت ملی هوشمند یا کپی آن کار مشتری را راه نمیاندازند، قانون در این خصوص برای بانکها یا اداراتی که سختگیرانه برخورد میکنند، چه میگوید؟
بانکها مکلف هستند، در برخورد با موضوعات مشتری با سریال شناسنامه و شماره ملی که در رسید کاغذی در دست مشتری است، کار را انجام دهند، این دستوری است که رئیسجمهوری ابلاغ کرده و نباید از آن سرپیچی کرد.
با توجه به نزدیک بودن انتخابات و نبود کارت ملی، ممکن است برخی با مشکل درخصوص رأی دادن مواجه شوند، اگر تا آن زمان کارتهای هوشمند ملی صادر نشود، چگونه میتوان در خصوص انتخابات، مشکلات را کاهش داد؟
در بحث انتخابات شورای اسلامی و ریاست جمهوری سامانه استعلام و احراز هویت وجود دارد. در مسأله انتخابات بیشتر بحث داشتن شناسنامه الزامی است و اصلاً اخذ کارت هوشمند ملی مطرح نیست اما چنانچه انتخابات حتی بهصورت الکترونیکی هم باشد، یکی از اقلام مورد نیاز اصل شناسنامه است و در این خصوص با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد.
در زمینه ثبت سند در دفاتر اسناد رسمی برای انتقال ملک وجود کارت ملی در آن محل الزامی است، بنابراین کسانی که کارت ملی ندارند چه باید بکنند؟
هفته گذشته با سازمان ثبت اسناد تفاهمنامهای داشتیم که از این به بعد کارت هوشمند ملی بهصورت فیزیکی درخواست نشود و با اسکن اثر انگشت و ارتباط با سامانه احراز هویت، کار نقل و انتقالات به راحتی صورت گیرد. در هر اداره یا نهادی هم که نیاز به فیزیک کارت باشد، اگر افراد ثبتنام را انجام داده باشند، به هیچ مشکلی بر نخواهند خورد.
ثبت نام در سایت تامین اجتماعی برای مشاهده سوابق بیمه

راه های مختلفی برای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی وجود دارد که لازمه استفاده از این روشها، ثبت نام در سایت تامین اجتماعی است.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام کارمند، با ثبت نام در سایت تامین اجتماعی علاوه بر مشاهده سوابق بیمه از امکانات دیگری نیز برخودار می شوید.
اعتراض به سوابق ناموجود، مشاهده سوابق بیمه سربازی، خرید بیمه خدمت سربازی، ثبت درخواست کمیسیون پزشکی، ثبت نام هدیه ازدواج، درخواست دفترچه بیمه، بازرسی، دریافت فیش حقوقی، انواع استعلامات و … از جمله این امکانات هستند که بطور غیرحضوری ارائه می شوند و به مرور زمان خدمات بیشتری به این لیست اضافه خواهد شد.
نحوه ثبت نام در سایت تامین اجتماعی
برای ورود به سایت تامین اجتماعی وی پی ان خود را خاموش کنید. سایت تامین اجتماعی برای کاربران خارج از کشور در دسترس نیست. برای ثبت نام در سایت تامین اجتماعی به آدرس eservices.tamin.ir مراجعه کنید و روی ثبت نام بزنید. توجه کنید برای ثبت نام، مالکیت شماره تلفن همراه وارد شده صرفاً می بایست متعلق به شخص شما باشد.
در صورتی که شماره تلفن همراه وارد شده متعلق به شما نباشد نیاز است پس از طی کلیه مراحل ثبت نام شخصاً با در دست داشتن اصل کارت ملی و شناسنامه به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی جهت فعال سازی حساب کاربری خود مراجعه کنید.
در مرحله بعد کد ملی و شماره تلفن همراه خود را وارد کنید و روی گزینه مرحله بعد بزنید.
در صفحه جدید اطلاعات شناسنامه ای شامل نام، نام خانوادگی، جنسیت، شماره شناسنامه، تاریخ تولد خود را وارد کنید.
در مرحله بعد یک ایمیل معتبر وارد کنید و یک گذرواژه یا پسورد برای خود انتخاب کنید.
در پایین صفحه پرسش های امنیتی را پر کنید. این پرسش ها برای بازیابی رمز عبور یا گذرواژه استفاده می شود. گذرواژه و پرسش و پاسخ های امنیتی را در جایی یادداشت کنید تا برای ورود به سایت به مشکل نخورید.
در مرحله بعد اطلاعاتی که وارد کرده اید به شما نمایش داده می شود تا در صورت بروز اشتباه ویرایش کنید. با تایید اطلاعات، فرآیند ثبت نام تمام می شود و باید منتظر تایید و صحت سنجی از سوی سازمان تامین اجتماعی باشید.
بررسی و صحت سنجی اطلاعات وارد شده تا ۴۸ ساعت زمان می برد و در صورت تایید یا عدم تایید پیامکی برای شما از سوی سازمان تامین اجتماعی ارسال می شود. همچنین اگر نیاز به مراجعه حضوری باشد در پیامک اطلاع رسانی می شود.
مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی
پس از ثبت نام در سایت تامین اجتماعی، یکی از خدمات مفیدی که می توانید از آن بهره بگیرید مشاهدهسوابق بیمهتامین اجتماعی است. برای مشاهده سوابق بیمه کافیست وارد سامانه شوید و در منو سایت روی بیمه شدگان سپس خدمات سابقه و در آخر کلیه سوابق را بزنید.
سوابق بیمه شما از سال ۸۶ به بعد نمایش داده می شود چرا که پیش از سال ۸۶ ثبت سوابق بیمه به صورت دستی انجام می شده است و بعد از این تاریخ سوابق سیستمی ثبت می شود.
پس از بررسی سوابق، در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به شعبه مراجعه و درخواست جمع آوری سابقه کنید. ضمنا توجه داشته باشید هر زمان از شعبه ای به شعبه دیگر منتقل شدید حتما در آخرین شعبه درخواست جمع آوری سابقه نمایید تا در ایام بیکاری یا بازنشستگی به مشکل برنخورید.
روش های دیگر مشاهده سوابق بیمه، نصب برنامه کارمند، نصب برنامه تامین اجتماعی من، شماره گیری #۴* و مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری ها است.
مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی در برنامه کارمند
یکی دیگر از روشهای مشاهده سوابق بیمه استفاده از اپلیکیشن کارمند است که در دو نسخه اندروید و IOS توسعه یافته و علاوه بر مشاهد سوابق بیمه، امکانات و خدمات مفید و کاربردی دیگری نیز ارائه می کند.
جهت دانلود نسخه اندروید برنامه کارمند از گوگل پلی اینجا کلیک کنید.
از جمله امکانات این برنامه محاسبه حقوق بازنشستگی و بیمه بیکاری ، استعلام خلافی خودرو، مشاهده لحظه ای نرخ ارز و طلا ، استعلام قیمت گوشی دست دوم، استعلام بدهی پلاک خودرو، نوبت گیری تعویض پلاک، نوبت گیری و نقشه مراکز معاینه فنی و استعلام اعتبار معاینه فنی، استعلام سهام عدالت، پرداخت قبوض، استعلام مرسولات پستی و … است.
مشاهده سوابق بیمه با برنامه تامین اجتماعی من:همانطور که پیش تر اشاره شد برنامه تامین اجتماعی من نیز یکی از روشهای مشاهده سوابق بیمه است. برنامه تامین اجتماعی من توسط سازمان تامین اجتماعی تهیه شده است و در سایت سازمان و کافه بازار موجود است. این برنامه تنها نسخه اندروید دارد.
مشاهده سوابق بیمه با کد USSD: با شماره گیری #۴* نیز می توانید سابقه بیمه خود را چک کنید اما امکان مشاهده لیست سوابق بیمه طی ماه ها و سالهای گذشته نیست و تنها آخرین سابقه بیمه را به شما نمایش می دهد.
مراجعه حضوری برای دریافت سوابق بیمه:روش مراجعه حضوری نیز راه دیگری است که در صورت بروز مشکل در استفاده از روشهای بالا می توانید استفاده کنید. کافیست با در دست داشتن مدارک هویتی خود به نزدیکترین شعبه یا کارگزاری شهر خود مراجعه کنید.
یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری رسمی کره جنوبی گفته که ایران با تاکید بر لزوم آزادسازی همه پولهای بلوکه شده، خواستار استفاده از یک میلیارد دلار آن برای خرید تجهیزات پزشکی شده است.
به گزارشخبرگزاری مهر، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یک منبع دیپلماتیک مدعی شد که ایران از سئول خواسته تا با استفاده از پولهای بلوکه شده در بانکهای کره جنوبی، یک میلیارد دلار تجهیزات پزشکی خریداری کند.
همچنین، ایران خواستار آن شده که ۱۰ میلیون دلار دیگر نیز به خرید واکسن کووید ۱۹ از طریق سامانه کوواکس اختصاص داده شود.
این در حالی است که به گفته این منبع دیپلماتیک، ایران همچنان از بابت اینکه داراییهای بلوکه شده این کشور در روند تبدیل به دلار، از سوی آمریکا مصادره شود؛ بیمناک است.
وی که به شرط محرمانه ماندن نامش با یونهاپ مصاحبه کرده در این باره افزود: چنانچه پول ایران از طریق یک بانک آمریکایی منتقل شود، بلوکه خواهد شد. ما نمیتوانیم با حواله موافقت کنیم.
مقدار داراییهای حاصل از فروش نفت ایران که از بابت تحریمهای آمریکا، از سال ۲۰۱۹ در ۲ بانک کره جنوبی بلوکه شدهاند؛ به ۷ میلیارد دلار میرسد.
این منبع دیپلماتیک ابراز امیدواری کرد که «چوی جونگ کُن» معاون اول و قائممقام وزیر خارجه کره جنوبی که قرار است یکشنبه هفته آینده به تهران سفر کند، با خود راهکاری برای حل مسئله پولهای بلوکهشده ایران در بانکهای این کشور بیاورد.
وی همچنین ادعاها مبنی بر ارتباط توقیف نفتکش کره جنوبی با پولهای بلوکهشده ایران را تکذیب کرد.
وی در این باره توضیح داد: فرایندی شامل آزادسازی نفت یا تزریق آب برای حفظ توازن کشتی وجود دارد. این کار شاید مشکلی در یک اقیانوس بزرگ ایجاد نکند اما خلیج فارس منطقهای ویژه است که محیط زیست آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
به گفته این منبع، «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران تا کنون دو بار به «مون جائه این» همتای کره جنوبی، نامه نوشته اما به جز حرف و پاسخ، هیچ اقدام عملی از سوی سئول مشاهده نشده است.
کرمانشاه- رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: آئیننامهای در خصوص ساماندهی کولبران از مدتها قبل توسط دولت ابلاغ شده بود که اخیراً در حال بازنگری و بررسی موانع و مشکلات دستورالعملها است.
به گزارشخبرنگار مهر،حجت الاسلامحسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور که به همراه آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه به استان کرمانشاه سفر کرده است، در حاشیه بازدید از مرز شوشمی شهرستان پاوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گزارشهایی درسالهایاخیر برای بررسی موانع و مشکلات مرز شوشمی به سازمان بازرسی ارسال شده است و امروز در این بازدید برای بررسی دقیق این مشکلات حضور پیدا کردیم که قوه قضائیه میتواند به حل این مشکلات کمکی داشته باشد.
وی با اشاره به مشکلات پیش آمدهدر خصوصعدم ساماندهیکولبراندر مرز شوشمی و شیخصله، افزود: ساماندهیکولبریو تردد کامیونها در مرز شوشمی شهرستان پاوه و شیخصلهشهرستانثلاثباباجانی یکی از عمدهترین مشکلات موجود است که پس از بررسی موضوع، در مورد آن تصمیمگیریانجام خواهد گرفت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه مشکلکولبریفقط مختص استان کرمانشاه نیست و در استانهای کردستان و آذربایجان غربی نیز با این مشکل رو به رو هستیم، تصریح کرد: آئیننامهایدر خصوصساماندهیکولبراناز مدتها قبل توسط دولت ابلاغ شده بود که اخیراً در حال بازنگری و بررسی موانع و مشکلات دستورالعملها است.
وی با اشاره به بازدید امروز از مرز شوشمی گفت: امروز به همراه معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه بازدیدمیدانیانجام گرفت تا به همراه سایر اطلاعاتی که به بازرسی کل کشور رسیده با همکاری استانداری کرمانشاه برای مشکلاتراهحلیپیدا کنیم.